Facebook pixel

Omafiets roze

De omafiets is en blijft een mateloos populaire fiets. Je ziet hem overal in alle soorten en maten. Van schattige kleine omafietsen met bloemetjesmotief tot roze omafietsen voor schoolgaande meiden. Tegenwoordig zijn er ook de wat robuustere omafietsen van Altec. Deze omafietsen hebben meer weg hebben van de stoere transportfietsen. Vooral als je er een een voordrager op monteert. Stapelopfietsen heeft ze allemaal.

Omafiets

De omafiets met zijn klassieke frame met gebogen buis is nog altijd in de mode. De huidige modellen zijn natuurlijk wel helemaal aangepast aan deze tijd. Omafietsen zijn supersterke, comfortabele stadsfietsen waar je jarenlang plezier van hebt. Naast de traditionele zwarte omafiets, blijft ook de roze omafiets een hit. Bij Stapelopfietsen kun je omafietsen krijgen in elke gewenste kleur.

Online bestellen, volledig rijklaar verstuurd

Bij Stapelopfietsen kun je snel online omafietsen bestellen. Je hebt je nieuwe roze omafiets al binnen twee dagen in huis. De fiets wordt wel afgeleverd in de doos. Je moet er dus nog wat aan sleutelen. Kun je dat zelf niet of heb je daar geen zin in of tijd voor? Dan kunnen wij de omafiets binnen 8 tot 14 dagen volledig afgemonteerd bezorgen!


Er zijn geen producten in deze categorie.


Altec fietsen Rivel fietsen KlikZeker fietsverzekering RAT Holland Lombardo fietsen Popal fietsen Volare kinderfietsen Alba Bikes Trenergy Enra fiets verzekering vandijckbikes.nl